Näin aktivoit 2 h pysäköintiedun parkkihalliin

 1. Liity Duon kanta-asiakkaaksi täyttämällä lomake ja painamalla lähetä.
 2. Liittymisen jälkeen saat latauslinkin Taskuparkki-sovellukseen.

  a) Olen jo Taskuparkki-sovelluksen käyttäjä

  Liity Duon kanta-asiakkaaksi samalla sähköpostilla, jolla olet kirjautunut Taskuparkki-sovellukseen.  Etu aktivoituu automaattisesti.

  b) Minulla ei ole Taskuparkki-tunnusta tai sovellusta
  Lataa Taskuparkki-sovellus ja rekisteröidy sovellukseen samalla sähköpostilla, jolla liityit Duon kanta-asiakkaaksi. Rekisteröitymisen jälkeen lisää sovellukseen maksukorttisi ja ajoneuvosi tiedot. Aktivoi myös kameratunnistus.

Liity kanta-asiakkaaksi ja aktivoi pysäköintietusi

 • Duon kanta-asiakkaat saavat ajankohtaisia tietoja Duosta 3-5 kertaa vuodessa.

Info

Duossa on noin 300 parkkipaikkaa lämmitetyssä ja tilavassa hallissa sekä lisäksi noin 80 paikkaa ulkona. Pysäköintihalliin pääset sekä Hervannan valtaväylän että Insinöörinkadun puolelta. Invapysäköintipaikkoja on yhteensä seitsemän, joista viisi sijaitsee pysäköintihallissa ja kaksi Pietilänkadun puoleisella parkkipaikalla. Parkkihallissa on 2 sähköautonlatauspistettä, jotka ovat maksuttomia.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme tunnin ilmaista pysäköintiaikaa parkkihallissa ja kanta-asiakkaillemme kaksi tuntia. Kanta-asiakkaaksi voit liittyä yllä olevalla lomakkeella. Pidempiaikaisen pysäköinnin voit maksaa Easy-maksuautomaatilla tai Taskuparkki-sovelluksella.

Duon puomiton ja kameratunnisteinen pysäköinti perustuu rekisteritunnuksen automaattiseen tunnistukseen. Ajoneuvon maksimikorkeus parkkihallissa on 2,1 metriä.

Pysäköintihallin aukioloajat

 • Ma–La klo 6.30–22
 • Su klo 8.30–22

Pysäköintihallia operoi Aimo Park Finland Oy.

Taskuparkin asiakaspalvelu
020 781 2461 (ma-pe 7–21.30, la 9.30-19.30, su 11.30-19.30)
taskuparkki@aimopark.fi

Seuraa meitä