Näin aktivoit 2 h pysäköintiedun parkkihalliin

 1. Liity Duon kanta-asiakkaaksi täyttämällä lomake ja painamalla lähetä.
 2. Liittymisen jälkeen saat latauslinkin Taskuparkki-sovellukseen.

  a) Olen jo Taskuparkki-sovelluksen käyttäjä

  Liity Duon kanta-asiakkaaksi samalla sähköpostilla, jolla olet kirjautunut Taskuparkki-sovellukseen.  Etu aktivoituu automaattisesti.

  b) Minulla ei ole Taskuparkki-tunnusta tai sovellusta
  Lataa Taskuparkki-sovellus ja rekisteröidy sovellukseen samalla sähköpostilla, jolla liityit Duon kanta-asiakkaaksi. Rekisteröitymisen jälkeen lisää sovellukseen maksukorttisi ja ajoneuvosi tiedot. Aktivoi myös kameratunnistus.

Liity kanta-asiakkaaksi ja aktivoi pysäköintietusi

 • Duon kanta-asiakkaana saat ajankohtaisia uutisia ja tarjouksia Duosta.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Saapuminen Duoon

Kauppakeskus Duo sijaitsee Tampereen Hervannassa, johon pääset helposti sekä henkilöautolla että lukuisilla Tampereen bussilinjoilla ja ratikalla vain muutaman askeleen päähän kauppakeskuksesta.

Henkilöautolla kulkiessa navigaattoriin asetettava osoite on Pietilänkatu 2, Tampere.

Julkisen liikenteen aikataulutiedot löydät osoitteesta reittiopas.tampere.fi.

Pysäköinti

Duossa on noin 300 parkkipaikkaa lämmitetyssä ja tilavassa hallissa sekä lisäksi noin 80 paikkaa ulkona. Pysäköintihalliin pääset sekä Hervannan valtaväylän että Insinöörinkadun puolelta. Invapysäköintipaikkoja on yhteensä seitsemän, joista viisi sijaitsee pysäköintihallissa ja kaksi Pietilänkadun puoleisella parkkipaikalla. Parkkihallissa on 6 sähköautonlatauspistettä, jotka ovat maksullisia.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme tunnin ilmaista pysäköintiaikaa parkkihallissa ja kanta-asiakkaillemme kaksi tuntia. Kanta-asiakkaaksi voit liittyä yllä olevalla lomakkeella. Pidempiaikaisen pysäköinnin voit maksaa Easy-maksuautomaatilla tai Taskuparkki-sovelluksella.

Duon puomiton ja kameratunnisteinen pysäköinti perustuu rekisteritunnuksen automaattiseen tunnistukseen. Ajoneuvon maksimikorkeus parkkihallissa on 2,1 metriä.

Maksamisen vaihtoehdot

1. Taskuparkki–sovellus, johon on syötetty voimassaoleva maksukortti ja rekisteritunnuksella on kameratunnistus aktivoituna (kameratunnistuksella aloitettu pysäköinti vain hallissa).

2.Maksuautomaatti, johon syötetään auton rekisteritunnus, jonka jälkeen automaatti kertoo pysäköinnin pituuden ja hinnan. Maksaminen onnistuu automaatilla vain maksukortilla.

3. Lasku, mikäli pysäköintiä ei ole maksettu kahdella edellämainitulla tavalla, jolloin pysäköinninhintaan lisätään 5€ laskutuslisä.

Pysäköintihallin aukioloajat

 • Ma–La klo 6.30–22
 • Su klo 8.30–22

Pysäköintihallia operoi Aimo Park Finland Oy.

AimoParkin yhteystiedot

020 781 2400 (arkisin klo 8–16)
info@aimopark.fi

Taskuparkin asiakaspalvelu

020 781 2461 (ma-pe 7–21.30, la 9.30-19.30, su 11.30-19.30)
taskuparkki@aimopark.fi