Saapuminen 

Kauppakeskus Duo sijaitsee Tampereen Hervannassa, johon pääset helposti sekä henkilöautolla että lukuisilla Tampereen bussilinjoilla vain muutaman askeleen päähän kauppakeskuksesta.

Henkilöautolla kulkiessa navigaattoriin asetettava osoite on Pietilänkatu 2, Tampere.

Julkisen liikenteen aikataulutiedot löydät osoitteesta reittiopas.tampere.fi.

Pysäköinti 

Duossa on noin 300 parkkipaikkaa lämmitetyssä ja tilavassa hallissa sekä lisäksi noin 80 paikkaa ulkona. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme tunnin ilmaista pysäköintiaikaa parkkihallissa ja kanta-asiakkaillemme kaksi tuntia. Kanta-asiakkaaksi voit liittyä alla löytyvällä lomakkeella.

Lue lisää ja aktivoi pysäköintietu

Löytötavarat 

Duon löytötavaroista vastaa kauppakeskuksen vartiointi. 

Vartiointi
Securitas
+358 40 653 1113 

Jos kadonnut omaisuus ei ole enää Duossa, sitä voi tiedustella Suomen löytötavarapalvelulta. 

 Suomen löytötavarapalvelu Tampere
0600 033 94 (1,98 e/min + pvm)
Satakunnankatu 31
33210 Tampere 

Kierrätyspiste ja pullonpalautus 

Kauppakeskus Duon lähin kierrätyspiste sijaitsee pullonpalautusautomaatin yhteydessä lähellä asiakasvessoja Hervannan Valtaväylän sisäänkäynnin luona. Lidlin pullonpalautus löytyy Lidlin edestä.

Kierrätyspisteellä on mahdollista kierrättää:

  • kierrätettävät pullot ja tölkit
  • putkilamput
  • pienet sähkölaitteet
  • paristot ja pienakut
  • el-lamput
  • LED-lamput

Lähin kierrätyspiste muille jätteille löytyy Nekalan jäteasemalta osoitteesta Viinikankatu 42 B (puh. 03 240 5482). Nekalan jäteasema ottaa vastaan kodin ongelmajätteet, lajitellut hyötyjätteet sekä ison sähkö- ja elektroniikkaromun. 

Lemmikit

Kauppakeskuksen käytäville ovat lemmikit tervetulleita.

Asiakas-WC 

Maksuton asiakas-WC sijaitsee Duon 1. kerroksessa Hervannan valtaväylän puoleisen sisääntulon luona. WC-tiloissa on myös lastenhoitotilat. 

Tupakointi

Tupakointi on kielletty muualla kuin Pietilänkadun piha-alueelle erikseen merkityllä tupakointipaikalla. Myös sähkötupakointi on kielletty sisätiloissa. Jotta savu ei kulkeudu ovensuilta kauppakeskuksen sisälle, on tupakoinnin tapahduttava kahdeksan metrin päässä ulko-ovista, tupakoinnille erikseen merkityllä alueella. Tumppiroskiksia löytyy kauppakeskuksen jokaisen sisäänkäynnin luota, jotta ympäristö pysyy siistinä.

Seuraa meitä