Saapuminen 

Kauppakeskus Duo sijaitsee Tampereen Hervannassa, johon pääset helposti sekä henkilöautolla että lukuisilla Tampereen bussilinjoilla vain muutaman askeleen päähän kauppakeskuksesta.

Henkilöautolla kulkiessa navigaattoriin asetettava osoite on Pietilänkatu 2, Tampere.

Julkisen liikenteen aikataulutiedot löydät osoitteesta reittiopas.tampere.fi.

Pysäköinti 

Duossa on noin 300 parkkipaikkaa lämmitetyssä ja tilavassa hallissa sekä lisäksi noin 80 paikkaa ulkona. Pysäköintihalliin pääset sekä Hervannan valtaväylän että Insinöörinkadun puolelta. Pysäköintihallin maksimikorkeus autoille on 2,1 metriä.

Duon puomiton ja kameratunnisteinen pysäköinti perustuu rekisteritunnuksen automaattiseen tunnistukseen. Ajaessasi sisään kamera tunnistaa autosi rekisteritunnuksen ja aloittaa pysäköinnin.

Pysäköintihallissa ensimmäinen tunti on ilmainen, ja pidempiaikaisen pysäköinnin voit maksaa Easy-maksuautomaatilla tai Taskuparkki-sovelluksella. Maksuautomaatti löytyy myös Pietilänkadun puoleiselta parkkipaikalta.

Mikäli et muistanut maksaa pysäköintiä automaatilla tai sinulla ei ole Taskuparkki-sovellusta, lähetämme laskun pysäköinnistä myöhemmin. Laskusta peritään 5 euron laskutuslisä. Lisätietoa pysäköinnistä löydät Aimo Parkin sivulta.

Invapysäköintipaikkoja on yhteensä seitsemän, joista viisi sijaitsee pysäköintihallissa ja kaksi Pietilänkadun puoleisella parkkipaikalla.

Pysäköintihalli aukeaa puolituntia ennen kauppakeskuksen aukeamista ja sulkeutuu kauppakeskuksen sulkeuduttua.

Taskuparkin asiakaspalvelu

020 781 2461

taskuparkki@aimopark.fi

Asiakas-WC 

Maksuton asiakas-WC sijaitsee Duon 1. kerroksessa Hervannan valtaväylän puoleisen sisääntulon luona. WC-tiloissa on myös lastenhoitotilat. 

Löytötavarat 

Duon löytötavaroista vastaa kauppakeskuksen vartiointi. 

Vartiointi
Securitas
+358 40 653 1113 

Jos kadonnut omaisuus ei ole enää Duossa, sitä voi tiedustella Suomen löytötavarapalvelulta. 

 Suomen löytötavarapalvelu Tampere
0600 033 94 (1,98 e/min + pvm)
Satakunnankatu 31
33210 Tampere 

Kierrätyspiste ja pullonpalautus 

Kauppakeskus Duon lähin kierrätyspiste sijaitsee pullonpalautusautomaatin yhteydessä lähellä asiakasvessoja Hervannan Valtaväylän sisäänkäynnin luona. Lidlin pullonpalautus löytyy Lidlin edestä.

Kierrätyspisteellä on mahdollista kierrättää:

  • kierrätettävät pullot ja tölkit
  • putkilamput
  • pienet sähkölaitteet
  • paristot ja pienakut
  • el-lamput
  • LED-lamput

Lähin kierrätyspiste muille jätteille löytyy Nekalan jäteasemalta osoitteesta Viinikankatu 42 B (puh. 03 240 5482). Nekalan jäteasema ottaa vastaan kodin ongelmajätteet, lajitellut hyötyjätteet sekä ison sähkö- ja elektroniikkaromun. Aukioloajat löytyvät Pirkanmaan jätehuollon sivulta osoitteesta pjhoy.fi.

Seuraa meitä