14.04.2021

Kuulumisia

VÄLILLÄ ON VÄLIÄ – SIIS VÄLITÄ!

Me kauppakeskus Duossa haluamme taata kaikille turvallisen kauppakeskusasioinnin – itsestä ja muista huolehtiminen on nyt erityisen tärkeää. Paras keino välittää muista ja itsestään on pitää riittävästi väliä.

Muistutellaan mieliin arjen pienet tärkeät teot:

Turvavälit

Pidämme kauppakeskuksen käytävät avoinna ja mahdollisimman väljinä, jotta asiakkaiden on mahdollista pitää helposti vähintään 2 metrin väliä toisiin asiakkaisiin, niin tuttuihin kuin tuntemattomiin. Rauhallisinta meillä on asioida klo 7-10, 13-15 sekä 19-22. Kauppakeskuksen liikkeet ovat tehneet myös erilaisia toimia turvavälien säilyttämiseksi omissa liiketiloissaan.

Maskien käyttö

Kauppakeskuksen henkilökunta on sitoutunut käyttämään kasvomaskia, sitouduthan kanssamme maskin käyttöön huolehtiaksesi henkilökuntamme sekä omasta terveydestäsi? Kauppakeskuksesta löytyy ovilta maskiroskikset, johon on lähtiessä helppo jättää käytetty maski. Useat kauppakeskuksen liikkeet myyvät asiakkaille erilaisia maskeja.

Käsihygienia

Kauppakeskuksen sisäänkäynneiltä löytyy käsidesiautomaatteja. Huolehdimme useasti päivässä, että käsidesiä on saatavilla. Lisäksi kauppakeskuksessa on käsienpesumahdollisuus wc-tiloissa, Hervannan Valtaväylän päädyssä. Olemme myös tehostaneet pintojen siivousta yhdessä siivousfirmamme kanssa. Siivojamme pitävät erityisesti huolta yleisten tilojen kosketuspintojen puhtaudesta, kuten ovenkahvoista, hissipainikkeista sekä liukuportaiden käsinojista.

Yleiset tilat

Pandemiatilanteen hillitsemiseksi olemme poistaneet kauppakeskuksen yleisten tilojen istumapaikat sekä leikkipaikka on suljettu. Kauppakeskuksen yleisissä tiloissa ei toistaiseksi järjestetä tapahtumia.

Vain terveenä ostoksille

Olemme pyrkineet tekemään kauppakeskuksesta mahdollisimman turvallisen paikan ostoksille. Jotta henkilökuntamme ja muut asiakkaat pysyvät terveenä, kehotamme kaikkia asiakkaita tulemaan vain täysin terveinä ja oireettomina ostoksille.

Jaksetaan ja tsempataan vielä! <3

Jaa artikkeli