15.12.2023

Kuulumisia

Nouda ruokaostokset kätevästi S-kaupan uudelta noutopisteeltä

Tampereen suurin lähiö, Hervanta, on sinnitellyt koko 50-vuotisen historiansa ajan ilman ruoan verkkokaupan noutolokeroita ja Prismaa. Pirkanmaan Osuuskaupan ruoan verkkokauppa -tiimi teki muutoksen tähän, kun ruoan verkkokaupan verkosto laajeni ja uusi noutolokerikko avattiin Duon kylkeen Prisma hinnoin ja valikoimin.

Noutolokerikko sijaitsee ulkona Duon kauppakeskuksen Pietilänkadun puoleisen sisäänkäynnin vieressä. Noutolokeroille pääsee ajamaan autolla kätevästi aivan lokeroiden viereen, josta ostokset on helppo ja nopea nostaa kyytiin. Myös ratikka kulkee aivan vierestä, joten pienemmätkin ostokset on kätevä napata mukaan kotimatkalla lokerikoista 

Uuteen noutopisteeseen pystyy tilaamaan ruoan verkkokaupan ostoksia Prisma-hinnoilla noudettavaksi ma-pe klo 10-23 välille. Tilaukset Hervannan lokeroihin keräillään Prisma Kalevasta, joten valikoimakin on todella laaja. Tilaaminenhan onnistuu kätevästi osoitteessa www.s-kaupat.fi tai s-kaupat -sovelluksella. Helpota siis arkeasi ja pistähän tilaten! 

Ps. Alla olevassa kuvassa Hervannan lokerikko vielä Prisma-ilmettä vailla, mutta ilme tulee olemaan sama kuin nykyisessä Vuoreksen lokerikossa, josta tuo pienempi kuva on.

Teksti ja kuva: Pirkanmaan Osuuskauppa

Jaa artikkeli