03.11.2023

Tapahtuma

Duoon avaa OmaPosti-kioski

Postin OmaPosti-kioski on itsepalveluposti, josta voit noutaa, palauttaa ja postittaa paketteja. Asiakaspalvelija auttaa sinua pakettiasioissa etäyhteyden avulla.

Nouda
Tarkista, että olet oikeassa paikassa

Avaa saapumisilmoitus. Löydät sen OmaPostista, sähköpostista tai tekstiviesteistä. Varmista, että olet oikealla automaatilla. Näet automaatin nimen sen yläreunasta. Etsi saapumisilmoituksesta lokeron numero ja 6 numeroinen avauskoodi.

Avaa lokero painamalla C, numerot, OK
Varmista oikea lokeronumero näppäimistön vierestä. Avaa lokero näin: paina C, näppäile 6-numeroinen avauskoodi ja paina OK. Ota lähetys ja sulje luukku. Huomaa: 3 virheyrityksen jälkeen näppäimistö lukittuu 5 minuutiksi. C nollaa painallukset.

Lähetä
Maksa lähetys netissä
Jos et ole maksanut lähetystä etukäteen, voit tehdä sen nyt. Maksa lähetys OmaPosti-sovelluksessa tai osoitteessa posti.fi/laheta. Saat vahvistuksen ja lähetysohjeet sähköpostiisi.


Varaa lokero automaatista
Kun olet maksanut lähetyksen netissä, varaa sille lokero automaatista. Voit varata lokeron maksun yhteydessä tai sähköpostivahvistuksessa olevan linkin kautta. Lokeron voi varata etänä. Varaus on voimassa 24 tuntia.


Tarkista paketin tiedot
Merkitse pakettiin lähettäjän ja vastaanottajan nimet ja osoitteet. Kirjoita myös Helposti-koodi. Löydät sen
sähköpostivahvistuksesta. Jos käytät kierrätyspakkausta, peitä vanhat viivakoodit ja numerosarjat.


Avaa lokero koodilla, laita paketti sisään
Varmista oikea lokeronumero näppäimistön vierestä. Avaa näin: paina C, näppäile 6-numeroinen avauskoodi ja paina OK. Laita lähetys lokeroon ja sulje luukku. Seuraa lähetystä OmaPosti-sovelluksella.


Palauta
Palauta paketti automaatilla

Katso ohjeet: posti.fi/palautapaketti. Lokeron avaus: paina C, näppäile 6-numeroinen avauskoodi ja paina OK


OmaPosti-kioski palvelee ma–su klo 7–22. Käynti OmaPosti-kioskille tapahtuu ulkokautta Insinöörinkadun puolelta.

image

Jaa artikkeli