20.05.2020

Kuulumisia

Duon pysäköinti on uudistunut

Duon uusi pysäköintijärjestelmä mahdollistaa nopean pysäköinnin ilman puomeja ja portteja

Kauppakeskuksen hallissa ton käytössä puomiton pysäköinti sekä Taskuparkki-sovellus ja Easy –maksuautomaatit. Pysäköintihallissa säilyy tunnin (1h) ilmainen pysäköintietu. Taskuparkki-sovellus sekä Easy -maksuautomaatit ovat käytössä myös Pietilänkadun asiakaspysäköinnissä.

Aimo Park Easy -pysäköintijärjestelmä mahdollistaa nopean pysäköinnin ilman puomeja ja portteja. Voit ajaa sisään ja ulos pysähtymättä. Pysäköinnin voit maksaa Easy-maksuautomaatilla tai Taskuparkki-sovelluksella, mikäli sinulla on sovelluksessa kameratunnistus aktivoituna rekisteritunnuksellesi ja maksukortin tiedot syötettynä.

Pysäköintijärjestelmä perustuu rekisteritunnuksen automaattiseen tunnistukseen. Ajaessasi sisään kamera tunnistaa autosi rekisteritunnuksen ja aloittaa pysäköinnin. Pysäköintiaika ja -hinta määräytyy kohteessa käyttämäsi ajan perusteella. Ulosajaessasi kamera tunnistaa jälleen autosi rekisteritunnuksen, päättää pysäköinnin ja maksukortiltasi veloitetaan pysäköintihinnaston mukaisesti. Jos viivyt Duossa alle tunnin, voit vain ajaa sisään ja ulos parkkihalliin lataamatta sovellusta tai käymättä maksuautomaatilla. 

Mikäli et muistanut maksaa pysäköintiä lähtiessäsi automaatille tai sinulla ei ollut Taskuparkki-sovellusta käytössä, niin lähetämme sinulle siitä laskun myöhemmin. Laskun lähettämisestä perimme 5 euron laskutuslisän.

 Maksamisen vaihtoehdot

1. Taskuparkki–sovellus, johon on syötetty voimassaoleva maksukortti ja rekisteritunnuksella on kameratunnistus aktivoituna (kameratunnistuksella aloitettu pysäköinti vain hallissa).

2.Maksuautomaatti, johon syötetään auton rekisteritunnus, jonka jälkeen automaatti kertoo pysäköinnin pituuden ja hinnan. Maksaminen onnistuu automaatilla vain maksukortilla.

3. Lasku, mikäli pysäköintiä ei ole maksettu kahdella edellämainitulla tavalla, jolloin pysäköinninhintaan lisätään 5€ laskutuslisä.

Pysäköinnin hinta

Parkkihalli

Ensimmäinen tunti on pysäköintihallissa ilmainen ja sen jälkeen pysäköinti hinta määräytyy normaalin hinnaston mukaisesti. Veloitus tapahtuu aina alkavan tunnin mukaisesti.

Ensimmäinen tunti ilmainen ja sitten 1,5€ / tunti

21€ / 24 tuntia

Pietilänkadun pysäkölinti 

1,5€ / tunti

 Taskuparkki –sovelluksen käyttöönotto

Voit ladata Taskuparkki –sovelluksen Android tai IOS –puhelimellesi sovelluskaupasta. Lataamisen jälkeen täytä rekisteröinti sovelluksessa ja hyväksy käyttöehdot. Tämän jälkeen syötä sovellukseesi maksukortin tiedot, autosi rekisteritunnus ja aktivoi kameratunnistus ilman vaadi vahvistus puomilla -vaihtoehtoa. Tämän jälkeen voit vaivatta pysäköidä ilman maksuautomaatilla käyntiä ja sovellus veloittaa maksukorttiasi aina oikean pysäköintiajan mukaisesti.

Ohjevideon Taskuparkkiin rekisteröitymiseen löydät täältä

Taskuparkin asiakaspalvelu

020 781 2461 (ma-pe 7–21.30, la 9.30-19.30, su 11.30-19.30)

taskuparkki@aimopark.fi

Pysäköintihallia operoi Aimo Park Oy

Lisätietoa maksutavoista ja hinnoista löydät https://www.aimopark.fi/fi-fi/

Lisätietoa Taskuparkki -sovelluksesta löydät https://taskuparkki.fi/

Jaa artikkeli