Arvonnan osoite

https://kauppakeskusduo.fi/herkuttelehervantalaisittain/

Järjestäjä

Kauppakeskus Duo

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voi osallistua kaikki Kauppakeskus Duon asiakkaat pois lukien kauppakeskuksen liikkeiden työntekijät sekä yhteistyökumppaneiden työntekijät.

Osallistumisajankohta

Arvontaan voi osallistua 2.4.–30.4.2024. Nappaa ravintolapassi mukaasi kauppakeskuksen keskusaukiolta tai mistä tahansa Duon ravintolasta. Kerää tarroja syömällä ravintoloissa ja palauta passi 1. kerroksen arvontalaatikkoon viimeistään 30.4.2024, tämän jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä.

Osallistuminen

Kaikki ravintolapassin palauttaneet voivat osallistua arvontaan. Passeja on saatavilla Duon keskusaukiolta sekä kaikista kauppakeskuksen ravintoloista. Passin tarroiksi hyväksytään vain kilpailun omat, ravintoloista saatavat tarrat. Osallistua voi vain paikan päällä. Järjestäjä ei ota huomioon osallistumisia kirjeitse tai sähköpostitse. Arvonnan tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Palkinnot ja niiden arvonta

Palkinnoksi arvotaan 4 kappaletta 50 € arvoisia lahjakortteja Kauppakeskus Duon ravintolohin. Yksi osallistuja voi voittaa yhden lahjakortin, eli arvonnan voittajia on yhteensä 4. Arvonta suoritetaan 2.5.2024 ja kaikille voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikki 2.4.–30.4.2024 palautetut ravintolapassit osallistuvat arvontaan.

Palkinnon luovutus

Palkinnon voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti 2.5.2024. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, suoritetaan arvonta uudelleen. Palkinnot luovutetaan ja ovat noudettavissa sovittuna ajankohtana kauppakeskus Duossa.

Arpajaisvero/vaihto

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetusta palkinnosta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntöjen muutoksiin.