Nayttokuva 2023 7 4 kello 14.11.01.png

Pahoittelut, tarjous ei ole enää voimassa

Life Aurinko Plus

Henkilöille, jotka ovat herkkiä auringolle tai jotka joutuvat oleskelemaan pitkään voimakkaassa auringonpaisteessa.

Vahva beetakaroteeni yhdessä lykopeenin ja tärkeiden vitamiinien ja hivenaineiden kanssa antaa auringossa oleskeltaessa iholle kauniin kullanruskean sävyn. Beetakaroteeni on A-vitamiinin esiaste, josta keho tekee kulloinkin tarvitsemansa määrän A-vitamiinia. A-vitamiini, sinkki ja C-vitamiini edistävät ihon kunnon pysymistä normaalina.

Aurinko Plus on monipuolinen multiantioksidanttivalmiste, jonka vaikutukset ovat hyödyllisiä iholle ja koko elimistölle ympäri vuoden; C- ja E-vitamiinit sekä sinkki ja seleeni edistävät solujen suojaamista hapetusstressiltä.

Luonnollinen beetakaroteeni erotetaan mikro-organismi Blakeslea trispora sienestä uuttamalla cofermentointimenetelmällä ja mikrokristallisoimalla. Nämä menetelmät pitävät uutteen erittäin stabiilina. Se on tärkeää, koska karotenoidit ovat yleensä erittäin herkkiä hapettumaan. Blakeslea trisporasta uutettu luonnollinen karotenoidi sisältää jopa 3% muitakin karotenoideja vaikka suurin osa on gammakarotenoideja. Tämän tyyppinen sekoitus karotenoideja takaa hyvän käytettävyyden kehossa.

16,90 € (norm. 19,90€)

Tarjouksen voimassaoloaika:
01.07.2023–31.07.2023